NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI ZA NAJMLAĐE

Sindikat Uprave za indirektno – neizravno oporezivanje i ove godine organizira podjelu novogodišnjih paketića za djecu članova Sindikata uzrasta do sedam godina.

Članovi Sindikata će na svoje e-mail adrese dobiti popise s podacima o djeci, te vas molimo da, ukoliko se vaše dijete ne nalazi na popisu ili je upisan neki pogrešan podatak, podatke o vašoj djeci dostavite dolje navedenim koordinatorima.

Obzirom da ove godine postoje uvjeti za podjelu paketića uz prigodan program, roditelji djece starije od sedam godina imaju mogućnost narudžbe paketića putem koordinatora.  

Novogodišnji paketići i druženje s Djedom Mrazom u sjedištima regionalnih centara u Sarajevu, Mostaru i Tuzli, te Središnjem uredu u Banja Luci, poklon je najmlađima od Sindikata Uprave za indirektno – neizravno oporezivanje. 

Dođite i dovedite svoju djecu, zajedno ćemo se fotografirati, zabavljati, slušati novogodišnje pjesmice i stvarati uspomene zajedno.

O terminima podjele novogodišnjih paketića bit ćete pravovremeno obaviješteni.

Koordinatori:

RC SARAJEVO – Adnan Pozder, telefon broj 033 246 190; adnan.pozder@uino.gov.ba

RC Banja Luka – Darko Topić, telefon broj 051 311 850; darko.topic@uino.gov.ba

RC Mostar – Biljana Demirović, telefon broj 036 351 294; biljana.demirovic@uino.gov.ba

RC Tuzla – Ismet Kičin, telefon broj 031 716 112; ismet.kicin@uino.gov.ba

SU Banja Luka – Snježana Ožegović, telefon broj 051 335 392; snjezana.ozegovic@uino.gov.ba

Sadržaj je za registrovane članove web stranice! Ako ste postojeći korisnik, molimo Vas da se prijavite! Ukoliko niste registrovani, molimo da izvršite registraciju!

Ovaj unos je objavljen u Aktuelnosti. Zabilježite trajni link.