Obavijest o radu stranice www.suino.ba

Poštovane korisnice i korisnici naše web stranice,

ovim putem Vas obaviještavam da je u zadnjih par dana došlo do više hakerskih napada na našu stranicu pa je stepen sigurnosti iste povećan i u narednim danima će biti dodatno osigurana SSL certifikatom, a radi sigurne upotrebe za sve korisnike stranice.

Napadi su izvršeni preko servera u Rusiji, Ukrajini, Poljskoj i Americi, te je neovlašteno ubačeno nekoliko stranica, koje su u konačnici otklonjene, a napadačke IP adrese su blokirane.

Kako bi se održao stepen sigurnosti stranice, prilikom prijave, registracije i bilo koje radnje na web stranici, osim pregledanja materijala, morate pored prijave na istu da popunite i sigurnosno pitanje kao npr. “3 x 6 = “. Napominjemo da se nakon određenog broja neuspjelih prijava Vaša IP adresa isto automatski može blokirati na 60 minuta, te u ovom periodu nećete moći uopšte otvoriti stranicu.
U narednim danima će biti ažurirana stranica i jezički, te sa novim sadržajima, vezanim za sam rad Sindikata, te nas stoga pratite!

ADMIN SUINO

Sadržaj je za registrovane članove web stranice! Ako ste postojeći korisnik, molimo Vas da se prijavite! Ukoliko niste registrovani, molimo da izvršite registraciju!

Ovaj unos je objavljen u Aktuelnosti. Zabilježite trajni link.