OBILJEŽAVANJE PETE GODIŠNJICE SINDIKATA UINO

Poštovani članovi Sindikata,

kao i svake godine Sindikat Uprave za indirektno – neizravno oporezivanje ima obvezu održati svoju redovnu godišnju Skupštinu, na kojoj će, između ostalog verificirati rad Sindikata u tekućoj godini i zauzeti smjernice za narednu 2023. godinu.

Sjednica Skupštine planirana je za dan 02.12.2022.godine (što je ujedno i peta godišnjica od osnivanja Sindikata). Obzirom da postoji vaša velika zainteresiranost za održavanje sindikalnih susreta, to smo planirali i dogovorili vikend 2. – 4.12.2022. godine iskoristiti  za navedenu prigodu.

Razmatrajući pojedinačne ponude, Upravni odbor SUINO kao najpovoljnijeg ponuđača, sa najkompletnijom ponudom, izabrao je hotel “Adria Ski“ na Kupresu.

Ukoliko ste zainteresirani za dolazak dužni ste se prijaviti vašem koordinatoru, te popuniti Obrazac administrativne zabrane i isti dostaviti koordinatoru i u računovodstvo vašeg Regionalnog centra ili Središnjeg ureda.

Informacije o koordinatorima kao i o programu možete vidjeti na ovom linku.

Sadržaj je za registrovane članove web stranice! Ako ste postojeći korisnik, molimo Vas da se prijavite! Ukoliko niste registrovani, molimo da izvršite registraciju!

Ovaj unos je objavljen u Aktuelnosti. Zabilježite trajni link.