Obavijest o održavanju 1. Sjednice Upravnog odbora Sindikata UINO

Poštovane kolege, članovi Sindikata UINO,

želim Vas upoznati da je dana 21.02.2018. godine u Banjoj Luci održana

1. Sjednica Upravnog odbora Sindikata UINO.

NAPOMENA: Kompletna vijest je dostupna samo članovima Sindikata, registrovanim i na web stranici (Dijelovi su zaštićeni).

Sjednici je prisustvovalo 8 članova Upravnog odbora, predsjednik Sindikata UINO, predsjednik Skupštine Sindikata UINO i 3 delegata Skupštine Sindikata UINO (po pozivu).

Usvojeni su svi predloženi Pravilnici, Poslovnici i Odluke nakon konstruktivne rasprave, usaglašavanja stavova i izmjena u aktima u vezi s tim.

Glasanjem članova Upravnog odbora SUINO od 8 ponuda osiguravajućih kuća izabrana je ponuda osiguravajuće kuće TRIGLAV OSIGURANJE d.o.o. Sarajevo.

Od 26.02.2018. godine (od 0,00 sati) svi članovi Sindikata SUINO će biti osigurani.

Većinom glasova dogovoreno je da se nastavi tradicija održavanja Sportskih igara UINO na proljeće ove godine (krajem aprila), a kao destinacija je izabran NEUM. Pripremne aktivnosti će biti započete do kraja februara.

Zvanična WEB- stranica Sindikata UINO (www.suino.ba) je testirana na sjednici Upravnog odbora Sindikata UINO i biće u funkciji od 26.02.2018. godine.

Ovo obraćanje prema Vama je informativnog karaktera, a kompletan zapisnik sa sjednice i usvojena dokumenta će biti dostupni na web stranici članovima Sindikata UINO.

S poštovanjem,

ANA MRNJAVAC

Predsjednica Sindikata UINO

Ovaj unos je objavljen u Aktuelnosti. Zabilježite trajni link.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.