Novogodišnji paketići – dodatno obavještenje

Poštovani,
 
zbog velikog interesovanja, a na osnovu upita roditelja djece članova Sindikata UINO koja su rođena prije 2011. godine, obavještavamo Vas da će Sindikat UINO pružiti mogućnost roditeljima da plate paketiće iz vlastitih sredstava za djecu koja ne ispunjavaju uslove za paketiće nabavljene iz sredstava Sindikata UINO. Ovu mogućnost pružamo i za unučad članova Sindikata UINO, a sve u želji da omogućimo većem broju djece sretnije novogodišnje radosti i praznike, kao i zajedničko prisustvo zabavno-muzičkom novogodišnjem dječijem programu u sjedištima Regionalnih centara i Središnjem uredu UINO. Do sada to nikada nije bilo organizovano i želimo da se naša djeca upoznaju i druže, odnosno da vide gdje im rade roditelji. Vrijeme je za promjene i to će učiniti Sindikat UINO.
 
Zainteresovani mogu prijaviti podatke o djeci na isti način kako je objašnjeno na promotivnim plakatima (RC/SU) i u dostavljenim uputama za podjelu novogodišnjih paketića za djecu članova Sindikata UINO.
Potrebno je samo napomenuti da se radi o nabavci paketića iz vlastitih novčanih sredstava, a što će biti regulisano na dan podjele novogodišnjih paketića. Cijena paketića još nije određena, o čemu će te biti pravovremeno obavješteni.
 
Podatke o djeci dostaviti na e-mail: admin@suino.ba do 31.10.2018.godine
Potrebno je dostaviti slijedeće podatke: prezime i ime roditelja (ili člana sindikata) i djeteta, datum rođenja djeteta, naziv Regionalnog centra/SU, naziv organizacione jedinice i kontakt telefon.
 
Prijave se mogu izvršiti i putem sindikalnih koordinatora do 31.10.2018.godine:
SREDIŠNJI URED UINOVedrana.Dimac@uino.gov.ba – 051/335490 (Sektor za provedbu propisa)
RC BANJA LUKAamira.obarcanin@uino.gov.ba – 051/300757 (Odsjek za poslovne usluge)
RC SARAJEVOana.mrnjavac@uino.gov.ba – 033/246116 (Odsjek za carinske poslove)
RC MOSTARtihana.bevanda@uino.gov.ba – 036/356777 (Odsjek za carinske poslove)
RC TUZLAnermin.jusic@uino.gov.ba – 035/368037 (Odsjek za carinske poslove)
 
Informacije su dostupne na web stranici Sindikata UINO: www.suino.ba
 
Sindikat UINO
 
Description: cid:image001.png@01D3701C.A0A43E70 

Sadržaj je za registrovane članove web stranice! Ako ste postojeći korisnik, molimo Vas da se prijavite! Ukoliko niste registrovani, molimo da izvršite registraciju!

Ovaj unos je objavljen u Aktuelnosti. Zabilježite trajni link.