APEL ZA POMOĆ STRADALOM STANOVNIŠTVU TURSKE I SIRIJE

Poštovani članovi Sindikata i svi zaposleni u

Upravi za indirektno – neizravno oporezivanje,

poznato vam je da Sindikat svake godine obilježava Dan žena, ukazujući im poštovanje prigodnim darovima.

Ove godine naše članice iz više regionalnih centara uputile su inicijativu da se novčana sredstva, koja bi se izdvojila za tu prigodu preusmjere za financijsku pomoć stradalim u potresu u Turskoj i Siriji.

Smatrajući ovaj prijedlog iznimno humanim, Upravni odbor SUINO jednoglasno je donio odluku da Sindikat preusmjeri ova sredstva u tom pravcu i pokrene akciju prikupljanja novčanih donacija putem administrativne zabrane zaposlenih u Upravi za indirektno – neizravno oporezivanje.

Kako bismo dali barem mali doprinos i podršku narodima ovih zemalja pokrećemo apel i pozivamo sve članove Sindikata, a i one koji još nisu:

UDRUŽIMO SE U SOLIDARNOSTI SA ŽRTVAMA POTRESA

POKAŽIMO SVIJEST, ODGOVORNOST, EMPATIJU, SVE ŠTO ČOVJEKA ČINI ČOVJEKOM

Detalje o pokrenutoj akciji Sindikata Uprave za indirektno – oporezivanje možete vidjeti u  Odluci o upućivanju humanitarne pomoći stanovništvu na potresom pogođenim područjima u Republici Turskoj i Sirijskoj Arapskoj Republici broj 120/3-03/23 od 24.2.2023. godine, te na plakatu „APEL ZA POMOĆ STRADALOM STANOVNIŠTVU TURSKE I SIRIJE“.

Budite i Vi dio ove akcije, podržite je na način da popunite obrazac administrativne zabrane, tj. da potpišete SUGLASNOST za odbitak od plaće za 3. mjesec 2023. godine (10 KM ili više) na ime pomoći stradalim u potresu.

Svim članovima Sindikata i ostalim zaposlenim u Upravi za indirektno – neizravno oporezivanje koji će se odazvati apelu za pomoć stradalom stanovništvu Turske i Sirije, Sindikat UINO od srca se zahvaljuje.

Sadržaj je za registrovane članove web stranice! Ako ste postojeći korisnik, molimo Vas da se prijavite! Ukoliko niste registrovani, molimo da izvršite registraciju!

Ovaj unos je objavljen u Aktuelnosti. Zabilježite trajni link.