ČLANOVE SINDIKATA OKUPILO DRUŽENJE I SPORTSKE IGRE U NEUMU

Sindikalni susreti – Neum 2023., u organizaciji Sindikata UINO, održani su u periodu od 9. – 11.06.2023. godine. Okupljanje članova Sindikata je započelo u petak u prelijepom ambijentu neumskog hotela “Zenit”, gdje su prisutni imali priliku upoznati kolege i zaposlenike iz drugih organizacionih jedinica UNO u ugodnom druženju i atmosferi.

Susretima je prisustvovalo oko 200 učesnika, članova Sindikata, gdje su, pored druženja i tombole, organizirane i sportske igre između ekipa i pojedinaca. Također, organizirane su i veoma zanimljive “igre bez granica”.

Sve je prošlo u dobrom raspoloženju, uz večernju zabavu kojom prigodom je predsjednica Sindikata Ana Mrnjavac uručila diplome najboljim u svojim disciplinama.

Sveukupni pobjednik sindikalnih susreta, s najviše osvojenih diploma je Regionalni centar Mostar, čiji članovi su ponijeli veliki prijelazni pehar.

Glavna nagrada na tomboli bila je sponzorstvo hotela “Zenit” i to vikend za dvoje, a nagrada je i ove godine otišla u CI Travnik, za kolegu Mehmeda Osmanovića.

I ovim putem zahvaljujemo se svim sponzorima i učesnicima susreta uz velike pozdrave do nekog sljedećeg druženja. 

Vaš Sindikat.

FOTOGALERIJA

VIDEOGALERIJA

Sadržaj je za registrovane članove web stranice! Ako ste postojeći korisnik, molimo Vas da se prijavite! Ukoliko niste registrovani, molimo da izvršite registraciju!

Ovaj unos je objavljen u Aktuelnosti. Zabilježite trajni link.