Informacija

Poštovani,

još jednom želimo istaći da Sindikat UINO prvenstveno radi na poboljšanju prava iz radnih odnosa kao što su plate, prevoz, odvojeni život, plaćeno odsustvo u posebnim slučajevima i dr. Kako želimo ići ispravnim putem, ovaj proces malo duže traje u samom početku. Međutim, intenzivno se pripremaju koraci za pregovore o ovim pitanjima.

U međuvremenu Sindikata je za svoje članove dogovorio neke pogodnosti, koje želimo još jednom istaći:

– osiguranje od nezgode (trenutno pregovaramo o proširenju osiguranja, kakobi obuhvatilo i druge stvari, osim slučajeva nezgode)

– Popust na sve djielove u svim Unitrade poslovnicama od 10%. Popust se ne odnosi na usluge. Znači, ako radite mali servis, imate pravo na popust na filtere i ulje, dok uslugu plaćate u cijelom iznosu. Možda ne zvuči puno ali na jednom malom servisu možete tako uštediti 10,00-15,00 KM u zavisnosti od vozila i cijene redovnog servisa.

Unitrade d.o.o. je dobio spisak svih članova Sindikata, te se samo trebate javiti u poslovnici, a radi se na tome da se izrade članske kartice, kako bi se olakšala identifikacija naših članova kod svih dobavljača.

FitPass kartica – za korištenje teretana i drugih objekata na području BiH.

– „ZUKO E&D“ – auto centar, Sarajevo – kupovina (auto-gume, servisiranje, itd.) na rate (do 6 rata)

Uskoro slijede i nove pogodnosti za naše članove!

ADMIN SUINO

 

Sadržaj je za registrovane članove web stranice! Ako ste postojeći korisnik, molimo Vas da se prijavite! Ukoliko niste registrovani, molimo da izvršite registraciju!

Ovaj unos je objavljen u Aktuelnosti, Pogodnosti. Zabilježite trajni link.