NOVOGODIŠNJA ČESTITKA PREDSJEDNICE SINDIKATA

Na kraju svake godine pojasni sebi neke stvari. Pojasni sebi da život nije utrka. Nitko nije rekao da ovo malo vremena što je pred tobom moraš da se s nekim uspoređuješ. Natječeš. Kao da ćeš zbog toga biti nešto posebno nagrađen. Jedino što trebaš je da živiš. Svako jutro kazati sebe: Ovo će biti jedan odličan dan. I malo više raditi one stvari koje ispunjavaju i liječe dušu. Ipak sebi si najbolji terapeut. I prijatelj.
Na kraju svake godine posloži neke stvari. Iskustva. Osjećaje. Slušaj malo više što se u tebi zbiva. Pusti ljude što govore. Puno puta si vidio da te to nikuda nije dovelo. I nemoj da izgubiš obraz. Srce. Dušu. Sve ostalo lako nadoknadimo. I pusti bitke koje nisu tvoje. Stvari koje se ne mogu mijenjati. Živi tako da makar jednu grešku iz prethodne godine ne ponavljaš. Zahvali na svemu što je bilo. A ono što dolazi raširenim rukama prihvati.
– Mario Žuvela
Gornju poruku upućujem svima Vama dragi članovi Sindikata Uprave za indirektno – neizravno oporezivanje, jer smatram da mnogo toga govori i poručuje.
Želim da i u Novoj godini zajedničkim snagama ostvarimo sve naše zajedničke ciljeve, da bude još uspješnija od 2023. i u sindikalnom djelovanju, a Vama i Vašim najbližim:
SRETNA NOVA 2024. GODINA🥂🎉💝🍀🎊
Ana Mrnjavac, predsjednica SUINO🇧🇦

Sadržaj je za registrovane članove web stranice! Ako ste postojeći korisnik, molimo Vas da se prijavite! Ukoliko niste registrovani, molimo da izvršite registraciju!

Ovaj unos je objavljen u Aktuelnosti. Zabilježite trajni link.