UNO OBILJEŽILA 19. GODIŠNJICU RADA

Uprava za neizravno oporezivanje obilježila je 29.12.2022. godine 19. godišnjicu rada. Tom prilikom ravnatelj UNO dr. Miro Džakula dodijelio je nagrade službenicima Uprave koje je za poseban doprinos u radu u 2022. godini odabralo Povjerenstvo za obilježavanje dana UNO.

Pored nagrađenih pojedinaca, Grupa za suzbijanje krijumčarenja i prekršaja RC Tuzla je nagrađena kao najbolja ustrojstvena jedinica UNO u 2022. godini.

Najveće priznanje, Grb Uprave za neizravno oporezivanje, ove godine dodijeljen je Ratku Kovačeviću, načelniku Odjeljenja za komunikacije i međunarodnu suradnju.

Predstavnici Sindikata uručili su direktoru UNO zahvalnicu u povodu obilježavanja 5. godina postojanja Sindikata UNO.

Predsjednica se zahvalila za suradnju i donacije koje su pripomogle Sindikatu u organiziranju godišnjih sindikalnih susreta, a najveću pozornost privukla je informacija da će se svim zaposlenim u UNO i ostalim državnim institucijama isplatiti novčana naknada u uznosu od 500 KM, a što je upravo zasluga ovog Sindikata.

Sadržaj je za registrovane članove web stranice! Ako ste postojeći korisnik, molimo Vas da se prijavite! Ukoliko niste registrovani, molimo da izvršite registraciju!

Ovaj unos je objavljen u Aktuelnosti. Zabilježite trajni link.