DODJELA ZAHVALNICA ZA SARADNJU SA SINDIKATOM UINO

Vlašić, 8.12.2018.godine

Sindikat UINO je dodijelio prigodne zahvalnice povodom obilježavanja 1. Godišnjice rada Sindikata UINO, uzimajući u obzir nesebičnu podršku drugih srodnih sindikalnih udruženja i partnera koji su dobili povjerenje Sindikata UINO.
Zahvalnice za suradnju uručila je Predsjednica Sindikata UINO, Ana Mrnjavac, a iste su dobili:
•Savez sindikata policijskih organa u BiH i Sindikat Granične policije BiH,
•Sindikat državne agencije za istragu i zaštitu (SIPA),
•Sindikat državnih službenika i zaposlenika u institucijama BiH,
•Samostalni sindikat državnih službenika i namještenika u organima državne službe, sudskoj vlasti i javnim ustanovama u Federaciji BiH i
•Triglav osiguranje d.d.

Ispred Saveza sindikata policijskih organa u BiH zahvalnicu je primio gospodin Krvavac Dragan, predsjednik Saveza sindikata policijskih organa u Bosni i Hercegovini i predsjednik Sindikata Granične policije BiH, koji svojim radom i djelovanjem u poslednje četiri godine promoviše djelovanje policijskih Sindikata na nivou Bosne i Hercegovine te uveliko doprinosi unaprjeđenju međunarodne sindikalne suradnje sa policijskim sindikatima regiona.

Ispred Sindikata državnih službenika i zaposlenika u institucijama BiH zahvalnicu je primila gospođa Lejla Čopelj, predsjednica Sindikata SDSZ BiH.

Ispred Samostalnog sindikata državnih službenika i namještenika u organima državne službe, sudskoj vlasti i javnim ustanovama u Federaciji Bosne i Hercegovine zahvalnicu je primio Mr.Samir Kurtović, Predsjednik SSDSN FBIH.

Ispred dioničkog društva TRIGLAV OSIGURANJE zahvalnicu je primila gospođa Majda Pavlović, koja sa Sindikatom UINO ostvaruje svakodnevnu uspješnu suradnju!

Sadržaj je za registrovane članove web stranice! Ako ste postojeći korisnik, molimo Vas da se prijavite! Ukoliko niste registrovani, molimo da izvršite registraciju!

Ovaj unos je objavljen u Aktuelnosti. Zabilježite trajni link.