Kolektivno osiguranje članova Sindikata

Poštovani članovi Sindikata UINO,

želimo Vas obavijestiti da je od 01.03.2020. godine do 01.03.2021. godine svaki član Sindikata UINO  kolektivno osiguran od posljedica nezgode kod osiguravajuće kuće ADRIATIC OSIGURANJE D.D. Sarajevo.

ADRIATIC OSIGURANJE D.D. je lider na tržištu osiguranja Bosne i Hercegovine i dio je Koncerna Agram, jednog od najvećih gospodarskih subjekata u jugoistočnoj Europi s respektabilnim investicijskim potencijalom, koji posluje u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Austriji i Italiji.

Uplaćivanjem sindikalne članarine, iznos od 3 KM se automatski uplaćuje za osiguranje od nezgode svakog člana Sindikata UINO za slijedeće osigurane slučajeve:

    1. SMRT USLIJED NEZGODE                                                  35.000,00 KM
    2. TRAJNI INVALIDITET                                                           87.000,00 KM
    3. DNEVNA NAKNADA U BOLNICI ZBOG NEZGODE             25,00 KM
    4. SMRT USLIJED BOLESTI                                                       4.000,00 KM
    5. TROŠAK LIJEČENJA                                                              25.000,00 KM

Osiguranje važi 24h dnevno u toku i izvan radnog vremena bez prostornog ograničenja.

Nesretnim slučajem smatra se svaki iznenadan i od volje osiguranika neovisan događaj koji, djelujući uglavnom izvana i naglo na tijelo osiguranika, ima za posljedicu njegovu smrt, potpuni ili djelomični invaliditet, prolaznu nesposobnost za rad ili pogoršanje zdravlja koje zahtijeva liječničku pomoć.

Obrazac prijave nesretnog slučaja, policu i opće i dopunske uvjete dostavljen je putem mail-a na upoznavanje, a isti će biti objavljeni i na web stranici Sindikata UINO (www.suino.ba). Za pristup morate biti prijavljeni na samoj stranici.

Prijave nesretnog slučaja možete izvršiti putem obrasca prijave (u prilogu) u podružnicama ADRIATIC OSIGURANJA D.D. (Banja Luka, Sarajevo, Mostar, Tuzla, Bihać, Zvornik, Brčko, Zenica, Livno, Gradiška i dr.)

Za sve potrebne informacije i pomoć oko tumačenja uslova osiguranja možete se obratiti na adresu admin@suino.ba

Slučajevi koji su se desili do 01.03.2020. godine su osigurani kod osiguravajuće kuće TRIGLAV OSIGURANJA D.D.

Sindikat UINO

Sadržaj je za registrovane članove web stranice! Ako ste postojeći korisnik, molimo Vas da se prijavite! Ukoliko niste registrovani, molimo da izvršite registraciju!

Ovaj unos je objavljen u Aktuelnosti. Zabilježite trajni link.