NOVOGODIŠNJA ČESTITKA PREDSJEDNICE SINDIKATA

Drage kolegice i kolege, članovi Sindikata,
možda ova godina mnogima nije donijela ono što ste od nje očekivali. Možda je, s druge strane, za neke od vas bila izazov i prilika za nova ostvarenja. 
Kako god, želim da znate: Sindikat je, bez obzira na sve prepreke i okolnosti koje su nam konstantno bile na putu, davao maksimum od sebe, čak i više od toga, nastojeći svima, posebno poslodavcu ukazati na silne nepravde koje se čine prema zaposlenima u UINO, ujedno tražeći ispravke istih, kroz povećanje osnovice za plaće, primjenu Metodologije i uvećanje koeficijenata kroz platne razrede, izjednačavanje naknada za troškove smještaja i odvojenog života, te ispravku svih drugih nepravilnosti koje se tiču radnopravnog statusa zaposlenih u UINO.  
Nadamo se da će naredna 2021.godina donijeti, prije svega više povjerenja u Sindikat, da će Sindikat potvrditi svoj pravac djelovanja u borbi za pravedan odnos prema svakom svom članu, a da će, s druge strane Sindikatu podršku pružiti i svi oni koji još uvijek nisu članovi, koji do danas oklijevaju…
Svima vama u narednoj godini želim mnogo sreće, zdravlja, privatnog i poslovnog uspjeha i vjere u Sindikat, koji je istinski na Vašoj strani!
Svim članovima Sindikata i ostalim zaposlenim u UINO SRETNA NOVA 2021.GODINA!
Ana Mrnjavac, 
predsjednica SUINO

Sadržaj je za registrovane članove web stranice! Ako ste postojeći korisnik, molimo Vas da se prijavite! Ukoliko niste registrovani, molimo da izvršite registraciju!

Ovaj unos je objavljen u Aktuelnosti. Zabilježite trajni link.