ODRŽANI SINDIKALNI SUSRETI

Sindikalni susreti – Neum 2022., u organizaciji Sindikata UINO, održani su u hotelu “Zenit” u Neumu, u periodu od 10. – 12.06.2022. godine. Susretima je nazočilo više od 200 učesnika, članova Sindikata, gdje su, pored druženja i tombole, organizirane i sportske igre između ekipa i pojedinaca regionalnih centara Sarajevo, Banja Luka, Tuzla i Mostar i Središnjeg ureda. Također, organizirane su i veoma zanimljive “igre bez granica”.

Sve je prošlo u dobrom raspoloženju, uz večernju zabavu kojom prigodom je predsjednica Sindikata Ana Mrnjavac, uručila pehare i diplome najzaslužnijim, pri čemu je posebna zahvala iskazana direktoru hotela “Zenit”, gospodinu Ivanu Lakiću, na kompletnoj podršci u organiziranju ovih sindikalnih susreta.

Sveukupni pobjednik sindikalnih susreta, sa najviše osvojenih pehara i medalja ove godine je Regionalni centar Banja Luka.

Za “Naj” ekipu proglašena je CI Velika Kladuša, koja je i ove godine pokazala iznimnu “izdržljivost” u druženju, uz gitaru i harmoniku, roštilj i vino, na plaži, do zore…

Glavna nagrada na tomboli bila je sponzorstvo hotela “Zenit” i to vikend za dvoje, a nagradu je osvojio kolega Željko Prusac iz CI Travnik.

Nakon dvogodišnje pauze zbog Covid – 19, svi su iskazali posebno zadovoljstvo zbog organizacije susreta, te ih ujedno i pohvalili kao najbolje do sada.

U organizaciju susreta uključeno je mnogo sponzora, o čemu će više informacija biti objavljeno naknadno.

I ovim putem zahvaljujemo se svim učesnicima susreta uz velike pozdrave do nekog sljedećeg druženja. 

Vaš Sindikat.

FOTOGALERIJA:

VIDEOGALERIJA:

Sadržaj je za registrovane članove web stranice! Ako ste postojeći korisnik, molimo Vas da se prijavite! Ukoliko niste registrovani, molimo da izvršite registraciju!

Ovaj unos je objavljen u Aktuelnosti. Zabilježite trajni link.