PODJELA NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA 2018

18-31.12.2018. godine

(RC Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Tuzla, Središnji ured)

Na osnovu odluke Upravnog odbora Sindikata UINO u periodu od 18-31.12.2018. godine izvršena je podjela novogodišnjih paketića za djecu članova Sindikata UINO uz prigodan zabavno-muzički novogodišnji dječiji program u sjedištima Regionalnih centara i Središnjem uredu UINO. Pravo na novogodišnje paketiće su imala djeca članova Sindikata UINO rođena u periodu od 01.01.2011. godine do 31.12.2018. godine.

Komisija Sindikata UINO je evidentirala 430 mališana koji ispunjavaju uslove za novogodišnje paketiće. Podjela novogodišnjih paketića je izvršena uz prigodan zabavno-muzički novogodišnji dječiji program i prisustvo Djeda Mraza koji je podijelio paketiće, a što je prvi put da se na ovakav način organizuje podjela paketića u Upravi za indirektno-neizravno oporezivanje. Ovakvom načinu podjele paketića oduševljeno su se pridružili i djeca i roditelji.

U nastavku mali dio atmosfere:

Sadržaj je za registrovane članove web stranice! Ako ste postojeći korisnik, molimo Vas da se prijavite! Ukoliko niste registrovani, molimo da izvršite registraciju!

Ovaj unos je objavljen u Aktuelnosti. Zabilježite trajni link.