ŠESTA GODIŠNJICA OSNIVANJA SINDIKATA

Poštovani članovi Sindikata,

kao i svake godine Sindikat Uprave za indirektno – neizravno oporezivanje ima obavezu održati svoju redovnu godišnju Skupštinu, na kojoj će, između ostalog zauzeti smjernice za narednu 2024. godinu.

Sjednica Skupštine planirana je za dan 8.12.2023.godine (što je ujedno i šesta godišnjica od osnivanja Sindikata). Obzirom da postoji vaša velika zainteresiranost za održavanje sindikalnih susreta, to smo planirali i dogovorili vikend 8. – 10.12.2023. godine iskoristiti  za navedenu prigodu.

Razmatrajući pojedinačne ponude, Upravni odbor SUINO kao najpovoljnijeg ponuđača, sa najkompletnijom ponudom, izabrao je hotel “Leotar“ u Trebinju.

Trebinje je najjužniji grad Republike Srpske i BiH. Nalazi se u dolini rijeke Trebišnjice, na tromeđi BiH, Crne Gore i Hrvatske. Nadmorska visina urbanog dijela grada je oko 275 metara iznad nivoa mora. Grad se nalazi na značajnoj raskrsnici puteva, udaljen od Dubrovnika 27 km, Nikšića – 70, Podgorice – 120, Herceg Novog – 38 km.

Mediteranska (izmijenjeno kontinentalna) klima sa 260 sunčanih dana daje poseban topao, pitom izgled ovom kraju i ljudima koji u njemu žive. Povoljna klima omogućava život kulturama kao što su vinova loza, rano voće i povrće, što obogaćuje hercegovačku trpezu u turističkoj ponudi.
Klima se, pored velikog broja sunčanih dana, odlikuje malom relativnom vlažnošću i oblačnošću, pojačanim zračnim strujama, kišama u zimskom periodu i toplim ljetima. Interesantno je da je u Trebinju toplija jesen nego proljeće. Srednja godišnja temperatura zraka kreće se oko 14,5°C.

Ukoliko ste zainteresirani za dolazak dužni ste se prijaviti vašem koordinatoru, te popuniti Obrazac administrativne zabrane i isti dostaviti koordinatoru vašeg Regionalnog centra ili Središnjeg ureda.

Informacije o koordinatorima kao i o programu možete vidjeti na ovom linku.

Sadržaj je za registrovane članove web stranice! Ako ste postojeći korisnik, molimo Vas da se prijavite! Ukoliko niste registrovani, molimo da izvršite registraciju!

Ovaj unos je objavljen u Aktuelnosti. Zabilježite trajni link.