SINDIKAT UPLATIO NOVČANA SREDSTVA KAO HUMANITARNU POMOĆ TURSKOJ I SIRIJI

Poštovani članovi Sindikata i svi zaposleni u Upravi za indirektno – neizravno oporezivanje,

želimo vas informirati da su novčana sredstva koja je Sindikat izdvojio za Dan žena, članicama Sindikata, u iznosu od 6.390 KM preusmjerena za financijsku pomoć stradalim u potresu u Republici Turskoj i Sirijskoj Arapskoj Republici.

Smatrajući ovaj prijedlog iznimno humanim, Sindikat je preusmjerio ova sredstva u tom pravcu i pokrenuo akciju prikupljanja novčanih donacija putem administrativne zabrane zaposlenih u Upravi za indirektno – neizravno oporezivanje, kako bismo dali barem mali doprinos i podršku narodima ovih zemalja.

U pokrenutoj akciji Sindikata Uprave za indirektno –neizravno oporezivanje, a prema Odluci o upućivanju humanitarne pomoći stanovništvu na potresom pogođenim područjima u Republici Turskoj i Sirijskoj Arapskoj Republici broj 120/3-03/23 od 24.2.2023. godine, na račun Sindikata pristiglo je 12.310 KM.

Sva sredstva u ukupnom iznosu 18.700 KM Sindikat je uplatio na račun Crvenog križa-krsta za Crveni polumjesec, u jednakim omjerima kao pomoć Republici Turskoj i Sirijskoj Arapskoj Republici.

Svim članovima Sindikata i ostalim zaposlenim u Upravi za indirektno – neizravno oporezivanje koji su se odazvali apelu za pomoć stradalom stanovništvu, Sindikat UINO od srca se zahvaljuje.

Sadržaj je za registrovane članove web stranice! Ako ste postojeći korisnik, molimo Vas da se prijavite! Ukoliko niste registrovani, molimo da izvršite registraciju!

Ovaj unos je objavljen u Aktuelnosti. Zabilježite trajni link.